* * *
Как изглежда любовта,
какво говори.
Можеш ли да я нарисуваш,
да я разкажеш,
да я изпееш...
Да я изживееш.
Можеш.
Мога.
Тя блести в очите,
тя говори,
пее,
и твори
живот.
Няма сянка,
има само светлина -
потоци цветове
преливат -
образ,
музика
и слово.
Прегръщаш ме,
прегръщам те...
Отново.
Страст и лудост,
болка, откровение.
Мълчание -
Не стигат думите,
не стигат цветовете,
не стигат нотите.
Как да я разкажеш,
как да я разкажа,
на кого.
Можеш само да я изживееш.
С мене.
Мога само да я изживея.
С тебе.
© Албена Стефанова Все права защищены
Пожелавам сбъднати мечти и на лирическата, и на прекрасната поетеса!
ПОЗДРАВИ! БЪДИ