31.01.2010 г., 11:22 ч.

Можеш ли 

  Поезия » Любовна
604 0 4

*  *  *

 

Как изглежда любовта,

какво говори.

Можеш ли да я нарисуваш,

да я разкажеш,

да я изпееш...

Да я изживееш.

Можеш.

Мога.

Тя блести в очите,

тя говори,

пее,

и твори

живот.

Няма сянка,

има само светлина -

потоци цветове

преливат -

образ,

музика

и слово.

Прегръщаш ме,

прегръщам те...

 

Отново.

 

Страст и лудост,

болка, откровение.

Мълчание -

Не стигат думите,

не стигат цветовете,

не стигат нотите.

Как да я разкажеш,

как да я разкажа,

на кого.

Можеш само да я изживееш.

С мене.

Мога само да я изживея.

С тебе.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??