19 мар. 2010 г., 01:03

Мойта нежна душа 

  Поэзия » Другая
849 0 14

 

 

 

Мойта нежна душа се събужда

и с прозявка отваря очи.

Не че бях се оказала в нужда,

просто викнах й: ”Я замълчи!”

 

Тя с усмивка прибра се на топло –

три въздишки – и вече заспа!

Аз осъмнах. И в ранното утро

още виря самотно глава.

 

Как ме гледа със тези очища!

Светла нежност облива ме пак

и със нея деня ми насища,

и изхвърля ненужния мрак...

 

 

 

© Нелиса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??