18 янв. 2016 г., 14:33

Молба 

  Поэзия » Любовная
528 0 4

Няма вече да те гоня, 

сърцето ми почти не диша. 

Само за едно те моля, 

обясни му, че не го обичаш...

 

Не мога да го убедя, 

надява се жадно, 

а няма как

да се сглобя 

преди да се 

разпадна...

© Диляна Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??