Усмихвам се, а ме боли...
Мислите ми са разбити...
Отчаян погледът кръжи!?
От хаоса на мойте вопли.
Живея своя си живот.
От него уча се да бъда по-добър!
Човек ... Да истински човек!
Усещащ болката до края.
За всички мой грехове...
И на мойте надежди искам
аз да кажа... Във мене сте!?
И моля ви с мен до края
останете.
© Ангел Все права защищены