12 авг. 2008 г., 13:59

Молба 

  Поэзия » Другая
544 0 5
              Молба


Аз знам, че нямам право да греша
поне пред теб, не трябва да съм грешна.
Защото ти си таз единствена -
останала да плаче за мен в нощта.

Когато нямам сили пак да се изправя -
подаваш ми своята добра ръка
и аз понякога не осъзнавам,
че глупост върша след това.

Виновно ще сведа глава...
С напиращи в очите сълзи, мамо.
За прошка моля те сега!
Прости вината от грешките само.

© Поли Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??