22 июн. 2010 г., 21:54

Молба 

  Поэзия » Другая
461 0 0

Боже мили и Святи

Ти който стоиш надалеко

Наблюдаваш ни отвисоко

Всичко виждаш и знаеш

 

Кажи ни къде греши

как да се променим

в думи обхода свята

само на теб да угодим

 

Ти ни насочи насърчи

как с лекота да вървим

пътя свой да извървим

без да ти съгрешим

 

Та кога настане време

пред Теб да се явим

с бяла дреха пременени

слава да наследим

 

Дай ни Твоята сила

един до друг с Тебе да вървим

неверие с вяра сменим

тебе само да изявим

 

Думите изговорени чрез Словото

за нас да са съдба

Верно на страж да стоим

злото навред да победим

 

 

Дар от небе.

© Доми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??