Боже мили и Святи
Ти който стоиш надалеко
Наблюдаваш ни отвисоко
Всичко виждаш и знаеш
Кажи ни къде греши
как да се променим
в думи обхода свята
само на теб да угодим
Ти ни насочи насърчи
как с лекота да вървим
пътя свой да извървим
без да ти съгрешим
Та кога настане време
пред Теб да се явим
с бяла дреха пременени
слава да наследим
Дай ни Твоята сила
един до друг с Тебе да вървим
неверие с вяра сменим
тебе само да изявим
Думите изговорени чрез Словото
за нас да са съдба
Верно на страж да стоим
злото навред да победим
Дар от небе.
© Доми All rights reserved.