4 авг. 2011 г., 12:07

Молба 

  Поэзия
386 0 1

Върни се на сърцето в покоите,

елмазени мигове подредил,

във вихъра вечен на мечтите

нежни звуци приютил.

 

Върни се в сребърното утро на деня,

трепетлики ароматни откъсни,

в крепостите на моята душа

тихо, смирено приседни...

 

Там е уютно, подредено,

от всяка гънка любов струи,

елмазените мигове на сърцето

опитай се и запази!

© Миночка Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??