12 сент. 2013 г., 18:31

Молба 

  Поэзия
1137 1 1

 

Моля те да си идеш,

да не ме помниш.

И те моля да скриеш,

ако чувстваш вина.

 

Моля те да забравиш

колко бяхме сами,

колко често успявах

да съм с тебе. Нали?

 

И те моля да тръгнеш

все към тебе, нататък...

Ако някога свърнеш,

ще съм сив отпечатък...

 

 

© Силвия Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??