Моля те да си идеш,
да не ме помниш.
И те моля да скриеш,
ако чувстваш вина.
Моля те да забравиш
колко бяхме сами,
колко често успявах
да съм с тебе. Нали?
И те моля да тръгнеш
все към тебе, нататък...
Ако някога свърнеш,
ще съм сив отпечатък...
© Силвия Маринова Todos los derechos reservados