Sep 12, 2013, 6:31 PM

Молба 

  Poetry
1136 1 1

 

Моля те да си идеш,

да не ме помниш.

И те моля да скриеш,

ако чувстваш вина.

 

Моля те да забравиш

колко бяхме сами,

колко често успявах

да съм с тебе. Нали?

 

И те моля да тръгнеш

все към тебе, нататък...

Ако някога свърнеш,

ще съм сив отпечатък...

 

 

© Силвия Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??