Дордето чувам, виждам,
чувствам...
Ще пиша за това...
Защото то във мене диша.
Живее в моята душа!
Догдето мога ще обичам.
Любов от себе си ще дам...
Защото знам,
че много ви обичам!?
Аз моля ви
усмихвайте се хора.
Усмивките даряват
на света живот...!
А той е кратък...,
и е миг съдбовен.
Миг от нашия живот!
© Ангел Все права защищены