17 мар. 2010 г., 13:58

Молитва 

  Поэзия » Философская
679 0 7

Закрилящи,
окрилящи,
небесни
светлини
радост...

Розово сияние,
късче небесна
синева,
две сълзи нежност,
усмивка на цвете,
душа на дете,
благ поглед...

Душа, окриляща
милионни светове,
звездни далечини,
закрилящи слънца...

Дай ми радост,
дай ми светлина,
да пребъдат вековете
земни - небесни
в изгаряща
СВЕТЛИНА!!!

АМИН!

13.03.10г.

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??