24 дек. 2005 г., 12:32

МОЛИТВА 

  Поэзия
602 0 0

        
Листо от клонка есенна
в ръката ми очакващо се прислони.
Във песента му ласкава
със мене вятърът
молитва съкровена сподели!
Като сълза в очите ми
зашепна в дланите
изтляващият лист.

Забравила за всичко,
душата есенна
заслушах като в сън.
Пречистена и искрена
повтарях думите и аз!

© Елена Бързева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??