Dec 24, 2005, 12:32 PM

МОЛИТВА 

  Poetry
603 0 0

        
Листо от клонка есенна
в ръката ми очакващо се прислони.
Във песента му ласкава
със мене вятърът
молитва съкровена сподели!
Като сълза в очите ми
зашепна в дланите
изтляващият лист.

Забравила за всичко,
душата есенна
заслушах като в сън.
Пречистена и искрена
повтарях думите и аз!

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??