24.12.2005 г., 12:32 ч.

МОЛИТВА 

  Поезия
600 0 0

        
Листо от клонка есенна
в ръката ми очакващо се прислони.
Във песента му ласкава
със мене вятърът
молитва съкровена сподели!
Като сълза в очите ми
зашепна в дланите
изтляващият лист.

Забравила за всичко,
душата есенна
заслушах като в сън.
Пречистена и искрена
повтарях думите и аз!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??