Позволи ми да правя на другите,
това което ти правиш за мен
да обичам така другите
както ти обичаш мен.
Да обичам своя ближен
и това да изпълва другите и мен.
Да не заменям любовта с корист
и завист да изпълва моя ден.
Без теб не мога да се боря
искам винаги да си до мен.
Изоставена от всички Боже
не желая повече да съм в плен.
Позволи ми да обичам...
© Ана Ангелова-Николова Все права защищены