1.09.2018 г., 23:26 ч.

Молитва 

  Поезия » Друга
545 1 1

Позволи ми да правя на другите,

това което ти правиш за мен

да обичам така другите

както ти обичаш мен.

Да обичам своя ближен

и това да изпълва другите и мен.

Да не заменям любовта с корист

и завист да изпълва моя ден.

Без теб не мога да се боря

искам винаги да си до мен.

Изоставена от всички Боже

не желая повече да съм в плен.

Позволи ми да обичам... 

© Ана Ангелова-Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Защо искаш позволение да си добра и да обичаш? Та Бог за това е създал човека! Друг е въпроса, че той го е забравил! Поздрав!
Предложения
: ??:??