12 апр. 2007 г., 15:43

МОЛИТВА ЗА ОБИЧ 

  Поэзия » Любовная
1877 0 23
 

Молитва за обич ти пращам,

дали ще я чуеш - не знам.

Очите ти исках да срещна,

но ти не погледна насам.

От устните исках да пия

най-сладкия, нежен нектар.

Но тръгна си, жадна останах,

да бъдеш поиска ти... сам.

Какво да ти кажа? Немея...

От силните чувства горя.

След всеки пожар бавно тлея

и себе си само виня.

След всяка любов идва края.

След всяка усмивка, тъга.

От болката силна не смея

дори да отроня сълза.

Молитва за обич ти пращам,

докосвам те с тези слова.

Защото единствено те са,

които на теб... ще даря.

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??