9 мая 2006 г., 00:54

Молитвено 

  Поэзия
527 0 1


Когато с трепет се помолиш
на бога ти за свое здраве
с ръце в молитва сключени,
това той няма да забрави.

Когато уморена, очи повдигаш
да срещнеш неговата благост,
очите му блестят и сякаш се издигаш,
даряват те с неземна радост.

И мълчалива благодарност,
и сила в теб е скрита.
И знаеш, че за твойта вярност
той всеки ден и час ще пита.

Ти милост да измолиш се опитай,
душата грешна да пречистиш.
И пак на него ти разчитай
да те опази от нечисти мисли.

04.05.2000 год.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??