6 апр. 2012 г., 00:02

Моля те 

  Поэзия » Любовная
700 1 3

Завий ме с ръцете си – нежни и топли!

Изпий мойта тиха сълза!

Че вече е есен и птиците с  вопли

прощават се с родни гнезда.

 

Сгуши ме до себе си – мъдър и силен!

Тъгата ми в миг пресуши!

Че вятърът облаци влачи мастилени,

припява в самотни  души.

 

Кротко приспи ме – мил и грижовен!

Страха ми  сега обуздай!

Че студ бавно плъзва в сърцето  оловен

и шепне: „На страстите край!" 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??