30 янв. 2016 г., 10:56

Моля ви 

  Поэзия » Другая
263 0 0

Защо ли спряха птиците да пеят...

Дали защото хората не спряха

да мълчат, а може би просто им 

умръзна и те като нас от многото

си песни да грешат...

Дали готови сме за тез промени?

Да се пречупим и да си простим,

За грешките за свойте и чуждите.

И за интригата и за страха.

И нека вече да започнем 

на чисто и да чуем песента!

На птиците и  нека да усетим топлината

на слънцето лъчисто и на

любовта.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??