20 мая 2022 г., 18:03

Момент 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
186 0 0

Дъждът дето вали през зениците ми

и излиза през порите ми

се стича в краката ми

на мънички капчици.

В дъждовната си рокля,

полепнала по голото ми тяло,

в обектива твоя

съм красива

и обезвременена.

© Гери Тушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??