May 20, 2022, 6:03 PM

Момент 

  Poetry » Love, Free verse
184 0 0

Дъждът дето вали през зениците ми

и излиза през порите ми

се стича в краката ми

на мънички капчици.

В дъждовната си рокля,

полепнала по голото ми тяло,

в обектива твоя

съм красива

и обезвременена.

© Гери Тушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??