Мисли, мисли, мисли...
Мечти, обгърнати в размишления...
Истини неизказани,
чувства премълчани...
Погледи, говорещи повече от
думите...
Тишина...
Тя единствено нашепва тайните,
тя спасява надеждите...
Молитви, изречени наум
и признания, застинали по
устните...
Миг... Вечност...
Сливат се...
В безвремието е точният момент...
И след това затваряш очи
и се понасяш към
Светлината...
© Тина Все права защищены
Поздрав и прегръдка!!!