17.02.2009 г., 14:10 ч.

Моментът 

  Поезия » Друга
556 0 6

Мисли, мисли, мисли...

Мечти, обгърнати в размишления...

Истини неизказани,

чувства премълчани...

Погледи, говорещи повече от

думите...

Тишина...

Тя единствено нашепва тайните,

тя спасява надеждите...

Молитви, изречени наум

и признания, застинали по

устните...

Миг... Вечност...

Сливат се...

В безвремието е точният момент...

И след това затваряш очи

и се понасяш към

Светлината...

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??