30 окт. 2010 г., 17:33

Момиче като всички останали 

  Поэзия » Любовная
635 0 0

Аз съм момиче като всички останали,

обичам живота и вярвам в съдбата си.

Аз съм момиче като всички останали,

люби и разлюбва моето сърце.

Следвам мечтите си, не подвеждам сърцето си,

когато иска, то се смее и без страх в нощите си плаче.

Като сън дните ми минават,

вярвам в несъществуващи неща.

В свят живея, в който я има любовта.

Не спирам да вървя и с надежда да чакам деня,

в който ще я срещна и аз - любовта.

Аз съм  момиче като всички останали,

страдам и ранявам, но никога без надежда не оставам...

© Ивайла Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??