Аз съм момиче като всички останали,
обичам живота и вярвам в съдбата си.
Аз съм момиче като всички останали,
люби и разлюбва моето сърце.
Следвам мечтите си, не подвеждам сърцето си,
когато иска, то се смее и без страх в нощите си плаче.
Като сън дните ми минават,
вярвам в несъществуващи неща.
В свят живея, в който я има любовта.
Не спирам да вървя и с надежда да чакам деня,
в който ще я срещна и аз - любовта.
Аз съм момиче като всички останали,
страдам и ранявам, но никога без надежда не оставам...
© Ивайла Симеонова Todos los derechos reservados