18 июн. 2012 г., 10:07

Момиче с китара 

  Поэзия » Другая
446 0 0

Момиче с китара

 

Пееш за любовта.

Пак ли в съня ти те докосва?

Сърцето - скитник все след нея тича...

Нежно струните ръцете галят,

устни от целувка омъгьосани,

шепнат тайнствена молитва.

Тръпка във душата на момиче...

Тя ли е това?

С върха на пръстите си я усещаш,

но не можеш да я сложиш в шепа...

Дали е огън, или светулка в мрака?

С очи затворени я виждаш...

Песен е...

С рефрен повтарян многократно.

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??