Те знаят как да се усмихнат,
с поглед топлина да раздадат.
Вечер уморени да притихнат,
с добринатата си да заразят.
Те знаят как да се усмихват,
уверени решения да вземат.
Смазани от грижи да не стихват...
не е за тях да се превземат.
Те знаят как да те усмихнат,
да те накарат да летиш.
В лош момент да ти намигнат,
да те посъветват да простиш.
Компромиси със себе си не правят,
Момичета са те на петдесет.
Усмивките на щастие раздават,
такъв е техният имунитет.
Това са моите истински приятелки,
независими, загрижени, забързани...
На съдбите си дизайнери-ваятелки...
Желая им със щастие да са обвързани!
© Теодора Атанасова Все права защищены