20 сент. 2009 г., 02:04

Момичето ти 

  Поэзия » Любовная
555 0 1

Момичето ти

Момичето ти отдавна те чака… горката.
За нея чак ми става жал, разбираш ли.
На любовта ви нахално отрязах крилата.
Сега ми е съвестно, мили, не виждаш ли?

И пак те целувам, но малко горчи,
защото знам, че не мислиш за нея,
а сигурно безкрайно много я боли…
и да остана с тебе чак не смея.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??