6 янв. 2008 г., 01:10

Море 

  Поэзия
511 0 11

Морето е във твоите очи.
А къде по тебе се намира плажът?
Видял веднъж аз слънчеви лъчи,
цяла приказка ще мога да разкажа.
За пясъка, за утринния вятър,
за мириса на чудни водорасли.
За рибите, за брега, по който бягам,
за чувствата - щастливи и прекрасни.
Ще разкажа даже и за чайките,
и за кейовете, и за плажните чадъри -
веднъж разкриеш ли ми тайната
за загадъчните твои калдъръми.
И да не кажеш - пак ще те сънувам!
Плажове ще търся неотлъчно.
И това, че не мога да плувам,
не ще има значение всъщност...

© Валери Шуманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??