22 июл. 2010 г., 22:14

Море 

  Поэзия » Любовная
1970 0 15

 

 

Море на моите мечти,
видя ли моето момиче -
към залива ни да върви
и все за мене да те пита?

По пясъка на твоя бряг,
ако изпише мойто име,
ти спри вълните.
Дай им знак -
изписаното да не трият.

Ще дойда малко закъснял,
със тази песен във сърцето.
Кажи ù да ме чака там -
край залива
на наш'те срещи.


Море на моите мечти,
тогава разпусни вълните.
В тях
песента ми да ехти.
Да знаят всички
как обичам.



© Сашо Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??