24 апр. 2022 г., 19:57

Морето и Луната 

  Поэзия » Свободный стих
368 1 1

Град на скалите,

събирал тайни с векове.

Смокиново дърво и пейка,

мълчат и днес и те.

Една любов, едно море

останали да шепнат на скалите,

за любовта неизживяна

между морето и луната.

© Луна Морска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??