Apr 24, 2022, 7:57 PM

Морето и Луната 

  Poetry » Free verse
471 1 1

Град на скалите,

събирал тайни с векове.

Смокиново дърво и пейка,

мълчат и днес и те.

Една любов, едно море

останали да шепнат на скалите,

за любовта неизживяна

между морето и луната.

© Луна Морска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??