12 апр. 2017 г., 12:24

Морето - небе и свобода... 

  Поэзия » Свободный стих
1804 13 11

Морето - небе и свобода...

 

Морето, 

изпълнено със спомени,

мигове, мечти...

Със любовни истории

със начало без край

и край без начало...

щастливи и тъжни,

смисъла човешки...

 

Морето,

тук където мога 

да затворя очите си,

сърцето да отворя и да мечтая,

да се отдам на бурята,

на на затишието, създаващи

вътрешния мир...
 

Морето,

място за всички

пътешественици,

за обич, дълбочина и височина

за забрави и незабрави

без капка лоши чувства...

 

Морето, 

огледалото на

луната и на слънцето

на всичко отвън, отвътре

и отвъд нещата...

със сладките си сълзи

и целувки, пробуждащите

прегръдки...


Морето,

музиката за някого

и за всички,

несравнима красота,

сърцато създание
безкрайно вдъхновение

привилегия и възхищение...
 

Морето - пътят към душата...

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??