Морето,
изпълнено със спомени,
мигове, мечти...
Със любовни истории
със начало без край
и край без начало...
щастливи и тъжни,
смисъла човешки...
Морето,
тук където мога
да затворя очите си,
сърцето да отворя и да мечтая,
да се отдам на бурята,
на на затишието, създаващи
вътрешния мир...
Морето,
място за всички
пътешественици,
за обич, дълбочина и височина
за забрави и незабрави
без капка лоши чувства...
Морето,
огледалото на
луната и на слънцето
на всичко отвън, отвътре
и отвъд нещата...
със сладките си сълзи
и целувки, пробуждащите
прегръдки...
Морето,
музиката за някого
и за всички,
несравнима красота,
сърцато създание
безкрайно вдъхновение
привилегия и възхищение...
Морето - пътят към душата...
© Лили Вълчева All rights reserved.