20 нояб. 2011 г., 11:04

Морето... помниш ли?! 

  Поэзия » Любовная
439 0 0

Аз няма всеки ден

за теб да плача.

Някой ден ще спра,

ще се усмихна и напред ще продължа.

 

Ще срещна нови момчета.

С тях ще греша и ще се смея.

Но теб няма да те забравя.

На всички за теб ще разкажа!

 

И някой ден, когато на море отидеш ти...

Разходи се по кея.

Погледни морето, а после небето.

И си спомни...

Това е нашето място, нали?!

 

Усмихни се.

Сълзите прогони.

И спомена за мен

в бутилка по вълните на морето

ти изпрати.

И с надежда дните си напред продължи!

© Александра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??