6 окт. 2011 г., 14:36

Морска идилия 

  Поэзия » Любовная
522 0 7
Шепотът на морските вълни,
от брега укротени със нежност!
В корали скрити живи звезди,
капчици синя безметежност...
Не напомня ли всичко у тебе
на онуй живописно платно,
дето скрити в пламък вълшебен,
искри сякаш играят хоро?!

"Усмирителна" нова надежда
в океана от сълзи блести.
Към морето щастлива поглеждам,
сякаш там ме рисуват вълни.
И във своята сянка ме вграждат
милиони смутени звезди.
В тях пулсира неземната жажда
да ми бъдеш приятел и ти!

30.09.2011г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??