6 мая 2008 г., 00:25  

С усещане за грях 

  Поэзия » Любовная
1600 0 24

Насън ми идваш и така ме любиш,

че в мен тежи усещане за грях.

А в дните ми те няма. И се губиш...

За теб си мисля вече с малко страх.

 

След всеки сън у мен болят и жарят

сто белега от твоите ръце.

Те с времето изчезват, но оставят

греховен спомен в моето сърце.

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??