6.05.2008 г., 0:25 ч.  

С усещане за грях 

  Поезия » Любовна
1602 0 24

Насън ми идваш и така ме любиш,

че в мен тежи усещане за грях.

А в дните ми те няма. И се губиш...

За теб си мисля вече с малко страх.

 

След всеки сън у мен болят и жарят

сто белега от твоите ръце.

Те с времето изчезват, но оставят

греховен спомен в моето сърце.

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??