27 авг. 2022 г., 18:37

Морско 

  Поэзия
211 0 5

Морето – синя музика не спира,

мелодията научавам лесно,

щом търси ме и бързо ме намира,

приятели сме – искрено и честно.

 

Свободни звуци слети в морски ритъм,

вълниста пяна бряг облива с песен,

сърцето ми ги следва, не го питам,

щастливо ли е, вече е известно.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??