21 окт. 2010 г., 14:36

Мощни криле 

  Поэзия » Любовная
531 0 2

Всеки вижда, че имам криле,
а ангел не съм и няма да бъда.
И затова често ме питат
откъде са ми те, откъде?
Как да  кажа, че те са от теб,
малцина днес вярват в това.
Как да призная, Любов,
за  моите мощни криле,
как да им кажа,
че от теб са ми те!

                 D.Patton

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??