31 окт. 2012 г., 12:48

Моя грешна любов 

  Поэзия » Любовная
1127 1 2

Моя грешна любов,

моя срамна болест,

топъл допир суров

и свенлива горест,

подранила зора

и бдение нощно,

тиха млада гора,

неразлистена още...

 

неизгасваща жар

от огнище студено,

извехтял календар

на сърцето сломено...

 

моя нежна любов

обругана и грешна,

как можах теб, любов,

толкоз късно да срещна

и за тебе дори

сред блатата нагазих,

но уви, но уви,

теб, любов, не опазих...

© Марин Ташков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??