16 нояб. 2008 г., 20:49

Моя мъчителко дива... 

  Поэзия » Другая
556 0 0
Мъчи ме, убий бе, изпий ме!
Изпий ме без капчица милост,
убий ме разкъсвай плътта.
О, моя убийце, моя мъчителко - страст безумна и дива.
Убий тия спомени стари,
зарови ги дълбоко в пръстта,
зарови ги сякаш никога не са били.
Забивай бодлите отровни,
забивай дълбоко в плътта,
да бликне отровата силна
във буйната кръв!
Изпивай ме жадно.
Изгаряй ми тялото,
нека на пепел да стане, на пепел по ситна
дори от прашинка във вятъра зъл, безпощаден.
О, страст безумна и дива,
отнасяй душата ми проста в далечната шир.
Отнасяй я във свят на съблазън гореща.
О, моя убийце, моя мъчителко - страст безумна и дива.

© Кики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??