27 апр. 2010 г., 14:45

Моят ден рожден 

  Поэзия » Другая
551 0 0

Бог страдал е така

Да спаси ми душа

От раждането до сега

Бди над мен – Да

 

Лутам се падам

Минавам дълбока вода

Страда измъчена душа

Пак съм на крака

 

Защото Божията ръка

ме подкрепя веднага

поставя на крака

прави да продължа

 

Единствено Нему благодаря

На Моя небесен баща

Изговорил за мене съдба

С Него да ходя – Да 

 

Той е живата вода

Идваща от небеса

Бликаща в душа

Променяща съдба

 

Слава Слава Теб Баща

Праведен истинен съдия

Не по заслуги отсъждаш

По волята твоя  - Да 

 

                          Хвала.

 

© Доми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??