27 июл. 2022 г., 16:54

Моят живот 

  Поэзия
181 0 0

Моят живот е затворен,

крайно весел и спокоен,

винаги със своя враг се боря,

да остана със мислите си днес.

Това е крайният ми интерес.

Всички други не живеят и

не могат да намерят своя интерес. 

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??