Jul 27, 2022, 4:54 PM

Моят живот 

  Poetry
190 0 0

Моят живот е затворен,

крайно весел и спокоен,

винаги със своя враг се боря,

да остана със мислите си днес.

Това е крайният ми интерес.

Всички други не живеят и

не могат да намерят своя интерес. 

© С All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??