21 мар. 2007 г., 09:01

Моят ключ 

  Поэзия
501 0 7



Моят ключ единствен
отваря каменни сърца
и ледените късове разбива.

Моят ключ единствен
открехва ми света -
на устните усмивката щастлива
.


Отключете пролетта, отключете любовта,
с усмивка да шестват по света!








© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??